AUTOMÀTICS GURRI |  Automatització i robòtica industrial

Pots trucar-nos
+34 93 544 40 56
Enviar-nos un mail
info@automaticsgurri.com
O, deixa el teu número de telèfon i et trucarem


Soldadura


Amb la nostra sèrie de màquines AG4+ creades per a satisfer eficientment totes les necessitats productives, li oferim la possibilitat que vostè pugui realitzar des d´un prototip, fins a sèries curtes o mitjanes, així com lots de gran volum.

El nostre departament de desenvolupament ha evolucionat un concepte de màquina, que pel fet de ser Robotitzada, ens permet oferir al mercat una solució ideal per a automatitzar el procés de soldadura, que proporcionarà:

 

Eficiència: Soldadura amb major rapidesa i precisió, sent especialment rellevant en el cas de processos de producció de peces petites i complexes, així com en processos de fabricació en massa.

 

Qualitat: En una tècnica en la qual la precisió és una premissa essencial, l´ús de màquines robòtiques és una garantia total de qualitat i homogeneïtat del producte final, evitant així la dependència de l´habilitat del soldador, o altres factors com el temps, la fatiga o la complexitat de la tasca.

 

Seguretat: La soldadura automatizada permet fer que les tasques més complexes i perilloses sense riscos per al personal de la planta. 


AG4+

AG4+
AG4+

AG4+
Soldadura per resistència

Soldadura per resistència